innovative
works from
digital father
You must feel while designing.
It doesn't matter that the client didn't like your work.
The important thing is you give a work to your client that you are proud of.
Grow a respect to what you are doing!
award1 pointerHoverItem award2 pointerHoverItem

HİKAYESİ

Savunma Sektöründe faaliyet gösteren Canik Arms, gün geçtikçe ileri teknolojisiyle öne çıkarak yurtiçi ve yurtdışı pazarda büyüyor. Gün geçtikçe Türkiye’nin en büyük 15 savunma şirketinden biri olarak, %100 yerli savunma silahları üzerine global pazarda da bilinirliğini ve marka aidiyetini arttırıyor.

%0

Takipçi artışı

%0

Diğer mecralara kıyasla daha fazla erişilen hesap

0

Aylık sosyal medya hesaplarında erişilen ortalama kişi

HEDEF / AMAÇ

Sosyal medya mecralarında marka bilinirliğini arttırmak

Sosyal medya mecralarında marka bilinirliğini arttırmak ve markayı hayranları ile buluşturup organik gönderileriyle başarı elde etme hedefindedir. Marka ile ilgili olabilecek kişiler instagram mecrasında daha fazla aktif rol almaktadır. Bu doğrultuda instagram takipçilerini arttırma hedefindedir.

BAŞARI

Sosyal medya araçlarında yayınlanan postlar ve videolar, yüz binlerce kişiye erişti; marka için açık ve net sonuçlar ortaya koydu. Marka takipçileri ürünler ile çok daha iyi etkileşim göstermeye başladı. Yapılan paylaşımlar yüz binlerce kişi tarafından ilgi gördü, birçok mecrada konuşuldu.

YÜKLENİYOR

ÇÖZÜM

Hedef kitlenin takipte olduğu sayfa, grup ve hashtag'ler araştırıldı. Hedef kitlenin tüm demografik ve psikolojik özellikleri incelendi. Markanın kimliği doğrultusunda sosyal medya dili ve grafik çizgisi oluşturuldu. Postlarda ana öge olarak ürün konumlandı. Ürünler ile kitlesi arasında güç, prestij gibi harekete geçirici kelimeler kullanılarak marka aidiyeti geliştirildi. Organik hedef kitlenin en çok cevap verdiği gün ve saatler belirlendi. İstatiksel verilerden faydalanılarak paylaşım çizelgesi oluşturuldu.

  • Hedef kitlenin takipte olduğu sayfa, grup ve hashtag'ler araştırıldı.
  • Hedef kitlenin tüm demografik ve psikolojik özellikleri incelendi.
  • Markanın kimliği doğrultusunda sosyal medya dili ve grafik çizgisi oluşturuldu.
  • Postlarda ana öge olarak ürün/hizmet konumlandı.
  • Organik hedef kitlenin en çok cevap verdiği gün ve saatler belirlendi.
  • İstatiksel verilerden faydalanılarak paylaşım çizelgesi oluşturuldu.

Medya Baba'nın dinamik ve sıcak ekibi ile yola çıktığımızdan beri sosyal medya hesaplarımızda artış kazandık. Hem yerli hem de yabancı birçok takipçimiz ile aktif bir iletişim içinde olmaya devam ediyoruz. Kreatif ve yenilikçi yapıları ile sadece sosyal medya üzerinde değil diğer tüm alanda markamızın kurumsal kimliğini ortaya çıkaran işler yapmaktayız. Markamıza modern bir dokunuş yaparak yenilenmemiz de yardımcı olan bu ekip her alanda markamızın canlı ve aktif olmasını sağladı.

Didem Aral

Foreign Trade Manager