innovative
works from
digital father
You must feel while designing.
It doesn't matter that the client didn't like your work.
The important thing is you give a work to your client that you are proud of.
Grow a respect to what you are doing!
award1 pointerHoverItem award2 pointerHoverItem

HİKAYESİ

Nutat’ın hikayesi 2013 yılında İzmit’te başladı. Özenle hazırlanmış, farklı lezzetlerdeki iyi kalite çikolataları birden fazla firma ve kullanıcı işe buluşturarak sevgisi ve emeği ile büyüyen bir marka olmuştur. Birden fazla ürün gamına sahip marka, deneyimli çikolata ustaları tarafından tek tek ve büyük özenle hazırladığı çikolatalarla sosyal medya da kendini duyurmuştur.

%0

Hedef kitlenin %72.1’i ile etkileşim

%0

Hedeflenen etkileşimden daha fazlası

0

üzerinde hedef kitleye erişim

HEDEF / AMAÇ

Yerel pazarda yer edinmek

Her insanın sevdiği çikolata kokusunu tüm Türkiye’ye yayarak ülkedeki her yerde olma hedefindedir.

BAŞARI

Süreç boyunca sosyal medya sayfaları üzerinden toplam 1 milyonun üzerinde hedef kitleye erişim sağlanırken aktif bir etkileşim profili çizildi. 4000’in üzerinde mesaj hedef kitleden alındı.

YÜKLENİYOR

ÇÖZÜM

Hedef kitlenin tüm demografik ve psikolojik özellikleri incelendi, bu doğrultuda kullanıcıların ilgisini çekecek ve onları satışa yönlendirecek nitelikte postlar oluşturuldu. Demografik ve psikolojik özellikleri incelenen hedef kitleye Benzer Hedef Kitle reklamı ve Dinamik Reklamlar hazırlandı. Eğlenceli paylaşımlar ile özellikle özel günlerde, sevgililer günü, bayramlar gibi dönemsel talebin olacağı dönmelere uygun hazırlanarak bu şekilde hedeflendirildi. Dinamik reklamlar ile ürünlerin nerelerden bulunacağı ve markanın isminin rakipleri arasından sıyrılabilmesi adına devam ettirildi ve geri dönüşler kısa sürede rakiplerinin üstüne çıkan rakamları vermeye başladı.

  • Hedef kitlenin takipte olduğu sayfa, grup ve hashtag'ler araştırıldı.
  • Hedef kitlenin tüm demografik ve psikolojik özellikleri incelendi.
  • Markanın kimliği doğrultusunda sosyal medya dili ve grafik çizgisi oluşturuldu.
  • Postlarda ana öge olarak ürün/hizmet konumlandı.
  • Organik hedef kitlenin en çok cevap verdiği gün ve saatler belirlendi.
  • İstatiksel verilerden faydalanılarak paylaşım çizelgesi oluşturuldu.

Medya Baba ekibi ile sosyal medya, ürün paketlerimizin tasarımları beraber ilerledik. Özellikle her bir alanda titizlikle çalışmaları, sıcak kanlı olmaları, bize kazandırdıkları her şey ile çok başarılı bir süreci başından sonuna geçirdik. Sıra dışı ve yenilikçi fikirleri ile markamıza yeni bir soluk getirdiler. Bizim kullanmamız gereken doğru iletişim mecralarından bu dinamik ve yaratıcı çalışmalarıyla hedef kitlemize ulaştık.

Fatih Aysel

CEO