innovative
works from
digital father
You must feel while designing.
It doesn't matter that the client didn't like your work.
The important thing is you give a work to your client that you are proud of.
Grow a respect to what you are doing!
award1 pointerHoverItem award2 pointerHoverItem
Medya Baba
Medya Baba

Proje Kapsamı

Fuad Turizm Hac ve Umre ziyaretleri, aynı zamanda kültürel turlar düzenlemektedir ancak öncelikli olarak Hac ve Umre ziyaretlerine öncelik verdiği için tasarlanan web sitesi bu noktadan çıkarak tasarlanmıştır. Ana sayfada bu iki turun yer aldığı bir slider ve alt tarafında kullanıcıların aradıkları bilgilere ulaşabilecekleri bir menü yapısı kullanılmıştır. Düzenlemiş olduğu turların detaylarıın çok ve önemli olmasından dolayı bu menü kategori geçişleri kullanarak son kullanıcının kolaylıkla bilgilere ulaşması hedeflenmiştir.

SİTEYE GİT

Görünüm

Fuad Turizm web sitesinde, kurumsal renk tonları kullanılarak interaktif ve dikkat çekici bir yapı tasarlanmıştır. Animasyon ile Fuad Turizm’in Hac ve Umre turlarında kullandığı uçak ana sayfa yüklenirken belirmekte ve kullanılan sloganı desteklemektedir. Detaylı bilgi almak isteyen kullanıcılar, konu ile ilgili olan sayfaya yönlendirilmektedir.

Renk Paleti

RGB

27,117,188

RGB

166,141,76

RGB

255,255,255

Mobil Görünüm

Responsive web tasarımı tekniği ile mobil veya tablet uyumlu arayüzlere sahip web siteleri ile en iyi görüntü ve kullanıcı deneyimini sağlanmıştır. Sitenin mobil uyumlu olması sayesinde, ziyaretçiler hareket halindeyken bile mobil cihazlarıyla sitedeki içerikleri etkin ve doyurucu bir biçimde kullanabilmektedir.

Diğer projelerini incelediniz mi ?