innovative
works from
digital father
You must feel while designing.
It doesn't matter that the client didn't like your work.
The important thing is you give a work to your client that you are proud of.
Grow a respect to what you are doing!
award1 pointerHoverItem award2 pointerHoverItem
Medya Baba
Medya Baba

Proje Kapsamı

Firmanın çalışma alanlarına uygun olarak tasarlanan web sitesinde dinamik yapı kullanılmıştır. Projeler ön plana çıkacak şekilde bir tasarım tercih edilmiştir. Sitenin kullanımında yapılan çalışmalar ve verilen hizmetleri vurgulayacak şekilde kolay kullanım sunarak hazırlanmıştır.

SİTEYE GİT

Görünüm

Özyıldırım Metal web sayfası, sektöre uygun renkler ve yazı fontları tercih edilerek tasarlanmıştır. Kullanıcıların firma hakkında kolayca bilgi edinebilecekleri ve projeleri rahatlıkla görebilecekleri şekilde hazırlanan tasarım, sitenin alt yapısı ile yazılımsal olarak da birleştirilmiştir. Kulanıcılar siteye giriş yaptıklarında firmanın yetkinlikleri, misyon ve vizyonu hakkında bilgi sahibi olabilirler. Uluslararası alanda faaliyet gösterdiği için sitenin ayrıca ingilizce dil seçeneği de bulunmaktadır.

Renk Paleti

RGB

229, 60, 60

RGB

56, 56, 56

RGB

0, 51, 255

Mobil Görünüm

Responsive web tasarımı tekniği ile mobil veya tablet uyumlu arayüzlere sahip web siteleri ile en iyi görüntü ve kullanıcı deneyimini sağlanmıştır. Sitenin mobil uyumlu olması sayesinde, ziyaretçiler hareket halindeyken bile mobil cihazlarıyla sitedeki içerikleri etkin ve doyurucu bir biçimde kullanabilmektedir.

Diğer projelerini incelediniz mi ?