innovative
works from
digital father
You must feel while designing.
It doesn't matter that the client didn't like your work.
The important thing is you give a work to your client that you are proud of.
Grow a respect to what you are doing!
award1 pointerHoverItem award2 pointerHoverItem
Medya Baba
Medya Baba

Proje Kapsamı

Markanın yaptığı işe ve inşaat sektörü dinamiklerine uygun olarak kullanarak web sitesinde bunlara uygun bir yapı kullanılmıştır. Proje ve lokasyon özellikleri ön plana çıkacak şekilde bir tasarım tercih edilmiştir. Sitenin kullanımı, proje ile ilgili kolay bilgi sahibi olunacak düzeyde tutulmuştur. Fotoğrafların ağırlıkta olduğu bir yapı tercih edilmiştir.

SİTEYE GİT

Görünüm

Bitinya Homes web sayfası, projeyi ön plana çıkaracak şekilde görsellik ön planta tutularak tasarlanmıştır. Kullanıcıların aradıkları konuyla ilgili detaylı bilgi bulabilecekleri, proje ile ilgili görselleri rahatça görebilecekleri şekilde tasarlanmıştır. Kullanılan renk tonları, markanın ve projenin yapısına uygun olarak tercih edilmiştir.

Renk Paleti

RGB

152, 105, 76

RGB

136, 136, 136

RGB

28, 37, 44

Mobil Görünüm

Responsive web tasarımı tekniği ile mobil veya tablet uyumlu arayüzlere sahip web siteleri ile en iyi görüntü ve kullanıcı deneyimini sağlanmıştır. Sitenin mobil uyumlu olması sayesinde, ziyaretçiler hareket halindeyken bile mobil cihazlarıyla sitedeki içerikleri etkin ve doyurucu bir biçimde kullanabilmektedir.

Diğer projelerini incelediniz mi ?