innovative
works from
digital father
You must feel while designing.
It doesn't matter that the client didn't like your work.
The important thing is you give a work to your client that you are proud of.
Grow a respect to what you are doing!
award1 pointerHoverItem award2 pointerHoverItem

HİKAYESİ

Mesh Stick, çay ve kahve tutkunlarını sektöründeki klasik ambalaj tasarımından uzaklaştıran, sürekli değişen tüketim algısı içerisinde ve "zaman" kavramıyla sık sık yarıştığımız hayatlarımızda yepyeni bir ürün ve ambalaj tasarımıyla marka yolculuğuna başlamıştır. İnovatif ambalaj tasarımı ve kullanım şekli ile günlük yaşamda hız kazandıran, pratik bir çay ve kahve keyfi sunuyor.

%0

Dönüşümler için optimize edilen reklamlardan reklam harcaması getirisi

%0

Dönüşümlü reklamlardan daha fazla etkileşim

0

kat daha düşük Instagram mecrasında Facebook reklamlarına oranla maaliyet

HEDEF / AMAÇ

Ürün tanıtımı, erişilebilirlik ve satın alma

Ürün tanıtımı, erişilebilirlik ve satın alma Üretilen sosyal medya içeriklerinde öncelikli hedef: markayı, ürünün kullanım şeklini göstermek; ürünün ve tasarımın hizmet alanını doğru göstermek ve tüm bunlar neticesinde paylaşım içeriklerinde ürünün erişilebilirliğine işaret etmek olmuştur. Bunlarla birlikte sayfa yapısında markanın satın alma süreçlerine işaret eden etkileşim şekli oluşmuştur. Daha fazla müşteriye daha kolay şekilde erişmek istiyor, özellikle de internet sitesini ziyaret etmiş ancak henüz alışveriş yapmamış kişilere odaklanmayı amaçlıyordu.

BAŞARI

Kalitesi ve ürün lezzeti, sınırlarını Kocaeli'de bulunan üretim fabrikasının dışına çıkarmıştır. Bugün, dünya üzerinde 40'ı aşkın ülkede satışa sunulmuş olan Mesh Stick markasına sosyal medyada da güçlü ve yenilikçi yapısını temsil eden içerikler üretilerek çok daha fazla kişiye ulaşılmıştır.

YÜKLENİYOR

ÇÖZÜM

Markanın sosyal medya hesaplarında, ürünün inovatif oluşu vurgulanarak video çalışmaları ve durağan görsel içerikler üretilerek, sayfayı takibe teşvik edici hashtag yapıları kullanılmaktadır. Mesh Stick markasının sosyal medya hesaplarındaki paylaşım zinciri, düzenlenen çekiliş mekanizmaları, mevsime uygun içerikler ve markanın özellikle hitap ettiği meslek grupları göz önün bulundurularak oluşturulmuştur. Oluşturulan içeriklerle sosyal medyada son kullanıcıya ulaşmayı hedefleyen, organik takipçilerle etkileşim ve iletişimde olan bir moderasyon yapısı mevcuttur. Kullandığı dil, takipçilerine seslenen ve onları harekete geçiren bir yapıya sahiptir. Hatta zaman zaman takipçilerine direkt olarak sorular sorar ve eş zamanlı olarak itibar yönetimi ile sağlıklı bir moderasyon süreci ortaya koyulmaktadır. Doğru zamanlama ve uygun içerik ile paylaşım stratejileri etkili ve güncel bir yapıdadır.

  • Hedef kitlenin takipte olduğu sayfa, grup ve hashtag'ler araştırıldı.
  • Hedef kitlenin tüm demografik ve psikolojik özellikleri incelendi.
  • Markanın kimliği doğrultusunda sosyal medya dili ve grafik çizgisi oluşturuldu.
  • Postlarda ana öge olarak ürün/hizmet konumlandı.
  • Organik hedef kitlenin en çok cevap verdiği gün ve saatler belirlendi.
  • İstatiksel verilerden faydalanılarak paylaşım çizelgesi oluşturuldu.

Mesh Stick sosyal medya hesaplarında, ürümün inovatif oluşunu video ve post çalışmaları ile duyurdu. Medya Baba'nın üretken, dinamik ve fikir dolu ekibi ölçülebilir sonuçlar ve düşük bütçelerle markamın güçlü ve yenilikçi yapısını hedef kitleme ulaştırdı. Bugün, dünya üzerinde 40'ı aşkın ülkede satışa sunduğum Mesh Stick markasını sosyal medyada kaliteli fotoğraf çekimleri ve kaliteli slogan yapıları ile çok daha fazla kişiye ulaştırdılar.

Serhat Çalışkan

CEO