innovative
works from
digital father
You must feel while designing.
It doesn't matter that the client didn't like your work.
The important thing is you give a work to your client that you are proud of.
Grow a respect to what you are doing!
award1 pointerHoverItem award2 pointerHoverItem

HİKAYESİ

2015 yılında sosyal medya çalışmalarına başlamıştır. Kocaeli temelli bir kağıt fabrikasıdır. Ürün gamı; peçete, kağıt havlu, koku çeşitleri gibi hijyen alanında kullanılan ürünlerdir. Hastane, otel, cafe, restoran, kreş gibi yerleri hedeflemektedir.

%0

oranında web sitesi trafiğinde artış

%0

oranında sadık takipçi artışı

0

üzerinde potansiyel müşteri ile görüşme

HEDEF / AMAÇ

Potansiyel Müşterilere Erişme ve Marka Bilinirliği

Only markası, ürünlerini tanıtarak büyük, küçük, orta boyutlu işletmelerin çözüm ortağı olarak bu kuruluşlara ürün tedariği sağlamak ve market raflarında yer almayı hedefliyordu. Marka bilinirliğini ve çalışma portfölyesini bu doğrultuda olan hedef kitleye ulaşarak arttırmak birinci hedefiydi.

BAŞARI

Only internet üzerinde marka bilinirliğini artırmak ve potansiyel müşteri portföyü oluşturmak için Facebook'u kullandı. %234 oranında web sitesi trafiğinde artış kazanılmıştır. %123 oranında sadık takipçi artışı elde edilmiştir.

YÜKLENİYOR

ÇÖZÜM

Sosyal mecralarda, ürünlerin tanıtılması ile çözüm ortaklarına ulaşma hedeflenmiştir. Paylaşımlarla ürün detayları üzerinde durulmuş ve ulaşmak istenen hedef kitlelere dönüşüm odaklı bir kampanya yürütülmüştür. Only ürünlerini bünyesinde bulundurmak isteyen kurum ve markaların, Only ile iletişimini hızlı bir şekilde gerçekleştirmek için potansiyel müşteri reklamları kullanılmıştır.

  • Hedef kitlenin takipte olduğu sayfa, grup ve hashtag'ler araştırıldı.
  • Hedef kitlenin tüm demografik ve psikolojik özellikleri incelendi.
  • Markanın kimliği doğrultusunda sosyal medya dili ve grafik çizgisi oluşturuldu.
  • Postlarda ana öge olarak ürün/hizmet konumlandı.
  • Organik hedef kitlenin en çok cevap verdiği gün ve saatler belirlendi.
  • İstatiksel verilerden faydalanılarak paylaşım çizelgesi oluşturuldu.

İnternet satışı odaklı bir firmayız. Medya baba ekibi ile, logo sürecinden itibaren birlikteyiz. Ekibin titizlikle çalışması, ürünlere hakimiyetleri sayesinde, dijital yüzümüz çok kolay oluştu. Hedeflediğimiz kitleye kısa sürede ulaştık. Karşımızda ne istediğimizi bilen bir ekip var, bizi anlayarak her çalışmaya kendilerinden kreatif dokunuşlar kattılar. Bu sayede, sosyal medyada da renkli yapımızı vurgulamış olduk.

Recep Esen

General Director